Sample Video Widget

Download google chrome

Tonton Video Live Super Spontan Superstar 2017 Minggu 2 Online

Tonton Video Live Super Spontan Superstar 2017 Minggu 2 Online Full di www.GuaTv.com

Janji Pertempuran Lawak Spontan Yang Lebih Hebat Tenggiling Taiko vs King Musang.Pemain dibahagikan kepada dua kumpulan. Kumpulan pertama iaitu kumpulan ‘Tenggiling Taiko’ diketuai oleh Achey dan turut dianggotai oleh Rahim, Sharif Zero, Danial, Shahrol Shiro, Mamak Puteh, Sharifah Shahira dan Ozlynn.
Kumpulan yang kedua pula iaitu kumpulan ‘King Musang’ juga terdiri daripada barisan pemain yang bukan calang-calang. Diketuai oleh Shuib, ‘King Musang’ dianggotai oleh Syuk Joras, Atu Zero, Fikry, Fad Bocey, Kamal Adli, Amy Mastura dan Zulin.
Juara Akhir akan membawa pulang RM100,000.00 beserta trofi. Naib juara akan meraih RM50,000.00 dan trofi manakala pemenang tempat ketiga akan memenangi RM25,000.00 dan trofi. Pemenang tempat keempat sehingga kelapan pula akan mendapat wang sagu hati bernilai RM5,000.00 setiap seorang.
‘Pengacara’ sekali lagi akan digalas oleh personaliti yang tidak asing lagi dalam dunia komedi, Dato’ AC Mizal. Amir Raja Lawak pula akan bertindak sebagai ‘Pengacara Bersama’. Afdlin Shauki pula kekal sebagai ‘Komentator’.
Tonton Full Video Super Spontan Superstart 2017 dibawah ini ( Facebook Live ):

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2012 GuaTv.com All Right Reserved
Best view in Chrome browser. Download Chrome for mobile here