Sample Video Widget

Download google chrome

Gelanggang Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu ke-11

Tonton tengok Gelanggang Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu ke-11

Pengacara Datuk AC Mizal. Juri Dauk Yusuf Haslam, Luna Maya, Nora Danish, Sheikh Haikel.

Tema Pusingan 1 : Silent Comedy


Nabil


Kumpulan SYJ


Kumpulan Jambu


Kumpulan Bocey


Kumpulan Sepahtu


Kumpulan Shiro



Tema Pusingan 2 : Karot Komedia

Nabil


Kumpulan SYJ


Kumpulan Jambu


Kumpulan Bocey


Kumpulan Sepahtu


Kumpulan Shiro


Man of The Match & Penyingkiran

16 comments:

  1. Admin knp yg sepahtu tk blh tgk? Dia jadi sekat2 lah plk :(

    ReplyDelete
  2. 2nd round tuk sepahtu video n sound x sama...
    xbest tgk...
    tolong baiki rakaman...

    ReplyDelete
  3. Di fb pon same...sepahtu 2nd round low quality video...jauh sgt suara ngn pergerakan...

    ReplyDelete
  4. salam, tlg upload blik sepahtu punya...

    ReplyDelete
  5. admin sudah reupload separuh video dengan kualiti yang lebih baik.
    separuh lagi dalam proses. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq admin...yg reload ni better...thorbaikkkk

      Delete
  6. Quality video teruk naa admin. Minggu depan kasi la minimum 480p..cadangan ni bijak kan. Negara lain xmain dah 240 360...suma pakat hd 720 1080p jaaa

    ReplyDelete
  7. Walaupun mesia top 10 world slowest internet, tp ok je lagi. At least 200kB/s bole lg. Pakai vpn? Lagi terbaik. Ni tgk kat fon pun xlepas nak nampak muka. Ok go go next week 480p yahhuu! Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih AFJ atas cadangan yang memang baik, tapi maaf sebab admin tak dapat nak penuhi permintaan tersebut atas kekangan dipihak admin sendiri serta majoriti pelayar internet di Malaysia ni sendiri masih ramai yang belum punya capaian jalur lebar yang baik. Maka admin fikir video 360p pun sudah cukup baik untuk semua. Jika tuan hendak tonton video 480p dan keatas admin kira akan ada uploader lain termasuklan official yang upload nanti. Terima kasih sekali lagi.

      Delete
  8. Gua tngok 2nd round sepahtu ok je pun...xde sangkut pa pun....tenet korg yg slow tu...kuota hbs dh kot he3....apa la nk mintk admin upload yg high kualiti bagai...nk ikut negara lain plak...negara lain xpa la tenet free...malaysia? Kangkung yg kata turun pun x turun...2.50 skilo...ckup la, brsyukur n tq pd admin sbb free je upload video ni....klu rsa nk high kualiti sgt..byr la bro...astro kn mcm2 adaaa....ni la rkyat mlysia...nk hat bguih tp nk free....chittt!!!!

    ReplyDelete
  9. admin guatv ni mmng terbaik la...

    ReplyDelete
  10. police story full movie

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/01/police-story-2013-full-movie.html

    ReplyDelete
  11. harap admin dpt tukarkan blik media player tuh macam yang sebelum nih...tak lawa larh...dan payah nak tengok kat mana dah video tuh buffer...

    ReplyDelete

Copyright © 2012 GuaTv.com All Right Reserved
Best view in Chrome browser. Download Chrome for mobile here