Sample Video Widget

Download google chrome

23 comments:

  1. Replies
    1. hoho sabak no, admin pun tunggu diorang habis satu satu group baru boleh upload

      Delete
  2. Replies
    1. Masalah apa ye? admin kat sini tengok ok je, bleh bagitau detail?

      Delete
  3. Okay je nak laju tgk kt tv la bro

    ReplyDelete
  4. jozan mmg xde ek?..apa2 pon terbaek la admin.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jozan dah juara so bagi chance team lain plak rebut hadiah juara :-)
      tq

      Delete
  5. UPLOAD yg complete full smua ada tak admin ..trima kasih daun keladi

    ReplyDelete
  6. tq admin.. ade sound problem ke? sbb mcm sangkut2.. ape2 terima kasih bnyak2..

    ReplyDelete
  7. macam mane nak download video ni ? tolong bagitau ,tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. install lar idm law nak download

      Delete
    2. dah install tp bile bukak video tu tak klua pn idm tu :( acaner?

      Delete
  8. "TERBAIK ADMIN" line semua CLeaR ;-)

    ReplyDelete
  9. admin, mlm ni ada tak? pleaseeee, tlg adakan! :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 GuaTv.com All Right Reserved
Best view in Chrome browser. Download Chrome for mobile here